Communicatie

Communicatie/promotie omvat de strategie en middelen die bepalend zijn voor uw omzet. Door de juiste communicatiemiddelen en communicatiestrategie trek je aandacht en wek je interesse bij potentiële klanten. We zorgen ervoor dat ze jouw product en/of dienst begeren en converteren tot klant!

 

Communicatieplan-

Communicatieplan
Het belangrijkste in communicatie is horen wat er niet gezegd wordt. Een sterk communicatieplan zorgt ervoor dat onderliggend gedrag wordt gekoppeld aan effectieve communicatie. Wij weten precies welke middelen je moet inzetten om een succesvolle communicatiecampagne te voeren.

Optimalisatie

Optimalisatie (SEO)
Met optimalisatie bedoelen we zoekmachine optimalisatie (SEO), en campagne optimalisatie. Het is voor de vindbaarheid van bedrijfswebsites belangrijk om bezig te blijven met SEO. Google en andere zoekmachines passen hun algoritmes regelmatig aan. Door een goede SEO blijf je de concurrentie altijd een stapje voor.

Adverteren

Zoekmachine Adverteren (SEA)
Door te adverteren bij zoekmachines zoals Google kun je potentiële klanten gemakkelijk naar je website leiden. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van conversiegerichte SEA campagnes die converteren!

Affiliate-Marketing

Affiliate Marketing
De kracht van affiliate marketing zit in de eindeloze mogelijkheden en de omvang van affiliate netwerken. Met slimme campagnes haal je binnen no-time grote hoeveelheden bezoekers en klanten naar je website. Wij zorgen voor landingspagina’s die converteren en groei garanderen.

Offline

Offline
Hoewel we ons hedendaags voornamelijk richten op online communicatie, speelt offline communicatie nog steeds een belangrijke rol. Wij ontwikkelen en implementeren gerichte of ongerichte reclamecampagnes die jouw potentiële kopers bereiken.

Social

Social
Sociale media verbinden je direct met jouw doelgroep. Wij zijn gespecialiseerd in resultaatgerichte advertentiecampagnes op Facebook. We bouwen complete platformen die uniformiteit uitstralen. Daarnaast bieden we ook webcare aan, zodat je alles wat over en tegen je gezegd wordt direct kunt aanpakken.

Mail

E-Mail Marketing
We zijn gespecialiseerd in het activeren van je doelgroep door middel van nieuwsbriefcampagnes. Daarnaast bieden we retentie- en winbackcampagnes aan die klanten behouden en terugwinnen.

Canvas-

Drukwerk
Drukwerk van hoge kwaliteit. We creëren niet alleen het beste drukwerk, we laten het ook tegen gunstige tarieven drukken en zorgen dat het bij je potentiële klanten aankomt.

 Ontdek hoe een dubbeltje kan rollen

Bel ons op
0413 852 252

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen om meer te weten te komen over onze dienstverlening.