Onze dienstverlening in een notendop

SmartBerry in een NotendopSmartBerry streeft naar een zo compleet mogelijke dienstverlening, zowel online als offline. Om een duidelijk beeld te krijgen van de marktpotentie jouw bedrijf of merk, is het belangrijk een goed beeld te hebben van onder andere je doelgroep. SmartBerry brengt de communicatiemogelijkheden zo goed mogelijk in kaart te brengen, waar nodig met een communicatieplan.

Wij onderscheiden vier kerngebieden die onze expertise zo compleet mogelijk verwoorden.

Strategie

Strategisch inzicht in de marketing en communicatie van je bedrijf is de basis voor groeiplannen. SmartBerry specialiseert zich in het schrijven van slimme marketingplannen die op de korte termijn omzetverhogend werken.

Creatie

Een goed creatief concept gaat hand in hand met pakkend design. Je communicatie moet creatief zijn en opvallen om interesse te wekken  bij je doelgroep. Onze creaties sturen op conversie en versterking van je merkidentiteit.

Communicatie

Communicatie evolueert met de komst van het internet in een razend tempo. Je doelgroep bevindt zich in veel gevallen zowel op een fysieke locatie, als op het internet. Een sterke communicatie mix is altijd essentieel voor jouw succes .

Techniek

Een goede fundering is het halve werk. Wij zorgen voor een optimaal werkende website of webshop door middel van de nieuwste technieken. SmartBerry is gespecialiseerd in razendsnelle en veilige managed hosting paketten, geen omkijken naar.

Vergrootglas icon SmartScan

Brainstorm iconBrainstorm

Marketingplan icon Marketingplan

Website iconWebsites

Creatiefconcept icon
Creatieve Concepten

Webdesign
Webdesign

Huisstijl Huisstijl

Drukwerk
Reclame

Communicatieplan- Communicatie
plan
OptimalisatieOptimalisatie

Offline Offline
Adverteren Zoekmachine-
adverteren

Affiliate-Marketing Affiliate
Marketing
Social
Social Media
Canvas-
Drukwerk
Mail
E-Mail
Marketing

Hosting Hosting

Domeinnaam
Domeinnaam-
registratie

Analytics
Web Analyse

BeveiligingBeveiliging

Klantenservice
Klantenservice
Online