Strategie

Een goede strategie ligt aan de basis van resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in het verschaffen van strategisch inzicht in organisaties en doelgroepen. We helpen bij het formuleren van succesvolle strategieën en geven raad en advies dat u verder helpt.

 

SmartScan

SmartScan
We voeren doelgericht marktonderzoek uit dat inzicht geeft in doelgroepen op verschillende niveau’s. We lichten in het bijzonder de communicatiedoelgroep uit en tonen aan waarom deze zo belangrijk voor je is. Het resultaat is een onderzoeksrapport waarmee je spijkers met koppen slaat.

Brainstorm

Brainstorm
Door het uitvoeren van brainstormsessies kunnen onder andere onderzoeksresultaten worden omgezet in breedgedragen ideeën. Een goed idee is nooit alleen, daarom proberen we alle partijen te betrekken in onze sessies.

Marketingplan

Marketingplan
We schrijven marketingplannen die jou uiteenzetten van de concurrentie. We bieden je praktisch advies, geheel afgestemd op jouw bedrijf en doelen. Het resultaat is een uniek en resultaatgericht marketingplan.

 Ontdek hoe een dubbeltje kan rollen

Bel ons op
0413 852 252

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen om meer te weten te komen over onze dienstverlening.