Techniek

De techniek staat niet stil, wij ook niet. We maken gebruik van de nieuwste technieken om je website zo goed mogelijk te laten draaien en presteren. Onder het mom van hosting bieden we verschillende pakketten aan die niet stoppen bij hosting alleen. Neem daarvoor een kijkje op onze Hosting+ pagina.

 

Hosting

Hosting
Onze stabiele servers zorgen ervoor dat je website razendsnel bereikbaar is. Klanten hebben geen omkijken naar het onderhoudt van de server of back-ups, managed service noemen we dat. Op onze servers draait PLESK 12, een control panel waar kostenloos gebruik van kan worden gemaakt door klanten.

Domeinnaam

Domeinnaamregistratie
Wij registreren en beheren je domeinnaam, wanneer je dat wil, tegen scherpe prijzen.

Analytics

Analytics
Een goede bezoekersanalyse van een website kan ervoor zorgen dat bezoekers efficiënter kunnen worden benaderd. Wij zijn gespecialiseerd in het implementeren en analyseren van analyse software. Wij leveren je rapporten aan die je verder helpen.

Beveiliging

Beveiliging
De inbraakdreiging op internet is nog nooit zo hoog geweest als vandaag de dag. Daarom is het belangrijk dat je website goed is afgeschermd van deze dreiging. Wij gebruiken de nieuwste tools om jouw website zo veilig te maken als het witte huis.

Klantenservice

Online Klantenservice
Als je klanten zich naar het internet verplaatsen, dan is het logisch je klantenservice ook naar het internet uit te breiden.  We kunnen de klantenservice online volledig afhandelen(webcare), of de tools leveren die je in staat stellen dit zelf te doen.

Ontdek hoe een dubbeltje kan rollen

Bel ons op
0413 852 252

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen om meer te weten te komen over onze dienstverlening.